Egy cipőben járunk

EGY CIPŐBEN JÁRUNK – ADOMÁNYÁTADÓ-ÜNNEPSÉG

A Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) idén ősszel elindította az „Egy cipőben járunk” c. társadalmi felelősségvállalási programját, amelynek fő célja, hogy felhívja a figyelmet arra, hogy a sportolásban ugyanolyan fontos az egyenlő esélyek biztosítása, mint az élet bármely más területén. A kezdeményezés során az MDSZ sportcipőket gyűjtött ismert és civil személyektől, cégektől, szervezetektől, hogy a nehéz körülmények között élő gyermekek, tanulók mindennapos testnevelését, testmozgását és sportolását segítse. A gyűjtés eredményeképpen idén decemberben összesen több mint 600 pár cipő kerül kiosztásra országszerte, megyénként egy-egy település iskolájának.

A program keretében Hajdú-Bihar megyében, Debrecenben a Debreceni Bárczi Gusztáv Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény, Általános Iskola, Készségfejlesztő Iskola és Kollégium tanulói kapták a cipőadományokat.

Az ünnepélyes adományátadásra
2018. 12.17. hétfőn, 10:00 órától került sor.

Az eseményen részt vett adományozóként Tőzsér Dániel és Bódi Ádám, a DVSC futballistái, továbbá Dr. Vántus Andrásné, a Debreceni Tankerület igazgató-helyettese, Kovács Zoltán és Rozsondai Tibor, a Hajdú-Bihar megyei Diáksport és Szabadidő Egyesület elnöke és titkára, valamint dr. Bóka Loránd, a Magyar Diáksport Szövetség Észak-alföldi régiójának vezetője.

Dátum: 2018-12-17 12:01

Galéria

Intézményünk galériájában megtakintheti iskolai rendezvényeinket, foglalkozásainkat, ünnepségeinket...

Étkeztetés

Élelmezés szervező: Bordásné Radácsi Anikó, tel.: 06/30 304-67-23, Központi telefonszám és email: 52/414-356 (26-os mellék) etkezes@diminfo.hu

tovább...

Elérhetőség

Debreceni Bárcszi G. EGYMI
4024 Debrecen, Budai Ézsaiás utca 2.


tovább...