Majd holnap dolgozok, ma neked segítek

Debrecen – A bárczisok egy bográcsnyi finom étellel köszönték meg a figyelmességet.

Több, mint ezer munkatársa részvételével, országos programja keretében önkéntes napot szervezett október 13-án pénteken a Magyar Telekom és leányvállalata, a T-Systems Magyarország vállalatcsoport. Az ország 33 helyszínén egy időben zajlottak a programok, Debrecenben 30 kollégájuk vetette bele magát a segítő munkába a helyi Bárczi Gusztáv-iskola udvarán, ahol a Telekom munkatársai az intézmény környezetét szépítették meg.

– Ez már a sokadik önkéntes programunk, hiszen több mint egy évtizedes hagyományai vannak az efféle megmozdulásoknak; viszont a második olyan, amit országos szinten egyszerre koordinálnak. Idén is segítségre szoruló gyermekeket és fiatalokat oktató-nevelő intézményekre esett cégünk választása, ahol nagy szeretettel vártak minket. Igazából a kollégáink is nagy örömmel jöttek, sőt, maguk is kezdeményezik az önkéntességet – fogalmazott Nagy Károly, a sajtóosztály munkatársa. Mint megtudtuk, az eszközök és a festékek is a cég adományai; előzetesen megérdeklődték, hogy mi volna az a fontos teendő, ami egy nap alatt szemmel látható változást hoz az intézmény környezetében. Őket is meglepték, hiszen bográcsban készült az ebéd számukra.

Egészen pontosan ecsetet ragadtak, és az iskola kerítését festették le szépen, jó hangulatban; “majd holnap dolgozom, ma neked segítek” feliratú pólóban.

Forrás:

Majd holnap dolgozom, ma neked segítek

Fotók: Molnár Péter

Forrás: http://dehir.hu/dtv/napszemle-2017-10-13/

Dátum: 2017-10-13 13:11

Galéria

Intézményünk galériájában megtakintheti iskolai rendezvényeinket, foglalkozásainkat, ünnepségeinket...

Étkeztetés

Élelmezés szervező: Bordásné Radácsi Anikó, tel.: 06/30 304-67-23, Központi telefonszám és email: 52/414-356 (26-os mellék) etkezes@diminfo.hu

tovább...

Elérhetőség

Debreceni Bárcszi G. EGYMI
4024 Debrecen, Budai Ézsaiás utca 2.


tovább...