A MINDENSÉGEN ÁT – In Memorian John Lennon

A MINDENSÉGEN ÁT
In Memorian John Lennon

A Mindenségen át – In memoriam John Lennon zenés színházi játék és egyben jótékonysági est került megrendezésre 2016. december 11-én, vasárnap a Csokonai Nemzeti Színházban. Az est fővédnöke Dr. Csiba László, a DEOEC Neurológiai Klinika Igazgatója nyitotta meg a rendezvényt. Köszöntőt mondott a KLIK Debreceni Tankerületének Igazgató Asszonya, Pappné Gyulai Katalin, aki kiemelte hogy a magyar oktatásügynek nagyon fontos szegmense a fogyatékos gyerekek nevelése-oktatása, fejlesztése. A Debreceni Tankerület teljes elkötelezettséggel támogatja intézményünk munkáját, módszertani programját.

Kovács Anikó, intézményünk vezetője a tanulásban-, értelmileg-, halmozottan fogyatékos, hátrányos helyzetben élő tanítványainkról beszélt, akikhez ennek az estnek a bevétele eljut a „Nyújts feléje védő kart” Alapítványon keresztül. A poplegenda visszaemlékezései, novellái, valamint 25 Beatles dal hangzott el magyar és az eredeti angol nyelven. A szövegeket fordította és az előadást rendezte a Jászai Mari díjas Pinczés István.

Köszönjük Mindazoknak, akik jegyet vásároltak, eljöttek és hozzájárultak Diákjaink támogatásához.

Dátum: 2016-12-12 14:31

Galéria

Intézményünk galériájában megtakintheti iskolai rendezvényeinket, foglalkozásainkat, ünnepségeinket...

Étkeztetés

Élelmezés szervező: Bordásné Radácsi Anikó, tel.: 06/30 304-67-23, Központi telefonszám és email: 52/414-356 (26-os mellék) etkezes@diminfo.hu

tovább...

Elérhetőség

Debreceni Bárcszi G. EGYMI
4024 Debrecen, Budai Ézsaiás utca 2.


tovább...