Nárcisz futás 2016

Ebben a tanévben is alig vártuk, hogy ismét EGYÜTT futhassunk! 2016. április 07-én, 10 órától 10.20-ig intézményi szinten közös futást rendeztünk az emberi méltóságért! Ezen a napon, akinek lehetősége volt sárga pólót hozott és viselt! 13.15-kor a futókkal a portáról indultunk a Nagyerdei Stadionhoz. Ott volt a DVSE Vizilabda csapat Varga Tamás 4x olimpiai bajnok vízilabdázóval, a DVSC női kézilabdacsapata és Senánszky Petra, felnőtt világbajnok búvárúszó, továbbá az idén 150 éves Csokonai Színház számos művésze.

Az életvégig tartó emberi méltóság iránti tisztelet jegyében indult útjára 8 évvel ezelőtt ez a hospice gondozás szemléletét, az együttérzés gondolatát kifejező, nagyon népszerű futófesztivál, amelyen több ezren vesznek részt évről évre.Ez a szemléletformáló program a gondoskodásra nevelésről szól. A sárga nárcisz világszerte a haldoklók, a gyógyíthatatlan betegek támogatását segítő programok szimbóluma, de tudjuk, hogy egyben a remény kifejezője is. Ezért futunk együtt sárga pólóban kicsik és nagyok, gyerekek és felnőttek egyaránt, hogy együttérzésünket fejezzük ki a betegek és hozzátartozóik iránt. Sok kicsi sokra megy… Köszönjük, hogy Te is részt vettél!

Dátum: 2016-04-07 20:28

Galéria

Intézményünk galériájában megtakintheti iskolai rendezvényeinket, foglalkozásainkat, ünnepségeinket...

Étkeztetés

Élelmezés szervező: Bordásné Radácsi Anikó, tel.: 06/30 304-67-23, Központi telefonszám és email: 52/414-356 (26-os mellék) etkezes@diminfo.hu

tovább...

Elérhetőség

Debreceni Bárcszi G. EGYMI
4024 Debrecen, Budai Ézsaiás utca 2.


tovább...