“Szelet a vitorlába” pályaválasztási kiállítás

Tegnap bezárta kapuit a ” Szelet a vitorlába” pályaválasztási kiállítás. Hajdú–Bihar megyében jelenleg a regisztrált álláskeresők mintegy 40 százaléka nyolc vagy annál kevesebb osztályt végzett, miközben a felkínált állások mindössze 10 százalékát lehet ilyen alacsony végzettséggel betölteni.

A továbbtanuló nyolcadikos és tizedikes tanulóinknak segített a Munkaügyi Központ az immár 15. alkalommal megrendezett kiállítással. Kedden és szerdán mintegy tízezer végzős általános iskolást vártak a Lovardába a megyei szakképző- intézmények.

A különféle munkáltatók mellett képviseltették magukat az iskolarendszeren kívüli képző szervek, a pályaválasztást segítő intézmények és az Iparkamara.

Köszönjük Kollégáinknak, B.Tündének, D.Évának, Cs.Anikónak, N. Ádámnak, Bné Julikának hogy iskolánk standját mindenki számára szemet gyönyörködtetően rendezték be és jelenlétükkel hozzájárultak a kiállításon való sikeres szereplésünkhöz. Köszönjük a nyolcadik- és a tizedik évfolyamok kísérőjének R. Zoltánnak, osztályfőnökeinek: O. Angelikának, Bné Gyöngyvérnek, Lné Emesének, K.Anikónak, Sz. Józsefnek, Sné Ildikónak hogy elkísérték, bátorították, segítették végzős Diákjainkat!

Dátum: 2014-10-03 09:00

Galéria

Intézményünk galériájában megtakintheti iskolai rendezvényeinket, foglalkozásainkat, ünnepségeinket...

Étkeztetés

Élelmezés szervező: Bordásné Radácsi Anikó, tel.: 06/30 304-67-23, Központi telefonszám és email: 52/414-356 (26-os mellék) etkezes@diminfo.hu

tovább...

Elérhetőség

Debreceni Bárcszi G. EGYMI
4024 Debrecen, Budai Ézsaiás utca 2.


tovább...