A Tündérkert csoport felvonulása a Galiba Fesztiválon

Augusztus 19-én rendezték meg harmadik alkalommal a Galiba Gyermekfesztivált, amelyen a Debrecenben élő közösségek vonulhattak fel a maguk által készített virágkocsijukon.
Ebből az alkalomból a Csodakutya Alapítvánnyal közösen karneválozott a fejlesztő iskolai Tündérkert csoport.

A gyerekeket szállító hintót a Teremi és Társa Bt biztosította, a dekorációhoz felhasználhattuk a Textil Design Kft. szép maradék lakástextiljeit. A hintóra felszerelt egyedi táblákat Nagy Richárdnak köszönhetjük. Lelkes hozzátartozók, szülők, nevelők gondoskodtak a színvonalas és sikeres felvonulásról. A kocsit a Csodakutyák és az apukák, valamint az edzett barátok húzták, az anyukák, rokonok, nevelők pedig kitartóan tolták.

Mindenki nagyszerűen érezte magát. Hálásak vagyunk valamennyi közreműködőnek, akik hozzásegítették tanítványainkat ehhez a páratlan élményhez!

Dátum: 2014-08-19 18:00

Bemutatkozás

Debrecenben az 1908/1909-es tanévben kezdte meg működését az első kisegítő iskola 11 elsős és 10 másodikos tanuló beiskolázásával...

tovább...

Tagozatok

Az intézmény a középsúlyos értelmi akadályozott tanulók gyógypedagógiai fejlesztésének egyik bázisintézménye lett.............

tovább...

Elérhetőség

Debreceni Bárcszi G. EGYMI
4024 Debrecen, Budai Ézsaiás utca 2.


tovább...